Curs de marketing digital

Conceptele de digitalizare și Industria 4.0, prezente peste tot, sunt o realitate. Automatizarea, inteligența artificiala, internetul lucrurilor (IoT), alte tehnologii avansate captează rapid și analizează o multitudine de date care ne oferă cantități și tipuri de informații inimaginabile altădată. Provocarea actuală constă în a trece la următoarea etapă, aceea de a ne schimba modul de gândire, de formare, de lucru, pentru a crea valoare adăugată prin folosirea tehnologiilor avansate.

Cunoștințele de specialitate aprofundate în domeniul digital sunt necesare multor profesii, nu doar persoanelor care lucrează în domeniul TIC.

Progresul tehnologic în domeniul digital are o influență deosebită asupra ocupațiilor existente pe piața muncii. În acest context nevoia de calificare permanentă în rândul angajaților a devenit o variabilă constantă la nivelul mediului de afaceri, companiile fiind nevoite să asigure un proces de formare continuu, mai ales în domeniul digital.

Marketingul digital reprezintă orice formă de promovare aplicată în mediul online. Dacă învățăm să aplicăm o strategie de marketing digital eficientă atunci putem spune că întreprinderea noastră are o direcție clară de urmat spre succes.

De asemenea este nevoie de viziune, experiență și practică pentru a construi o strategie de marketing digital, care poate să vă asigure o viitoare creștere a vânzărilor, loializarea clienților existenți, atragerea unor noi clienți potențiali, etc.

 

Proiectul Social Entrepreneurs Network oferă o oportunitate pentru viitorii antreprenori să obțină informații pretioase în domeniul marketingului digital. În acest sens participanții la curs vor dobândi cunoștinte relevante despre:

  • Google Analytics, Google AdWords, Facebook Ads;
  • Conduite de bună practică conforme cu GDPR;
  • Marketingul de conținut, marketingul prin intermediul emailului, marketingul comunitatii, gândirea strategiei de marketing online și alocarea bugetului;
  • E-commerce – reguli de bază și direcții de lucru;
  • Social media: Facebook și Instagram – creare de conținut.

Dacă v-am atras atenția nu ezitati să vă înscrieti în grupul țintă pentru a putea participa la cursul de marketing digital, care cu siguranță va completa cunoștiințele dumneavoastră despre maketingul online.

Important: pentru a putea participa la cursul de marketing digital trebuie să absolviți cursurile de dezvoltare a competențelor antreprenoriale în economia socială și cel de management strategic organizate prin intermediul proiectului Social Entrepreneurs Network

 

Așteptăm înscrierile dumneavoastră la adresa de email: office@smeprojects.ro

Vă mulțumim!